2013. december 18., szerda

The Expendables – A feláldozhatók 3

Film adatok



Magyar premier: 2014. Augusztus 21
Világ premier: 2013. Augusztus 13
A film műfaja:  Akció filmek
A film származási helye: USA

Rendező: Patrick Hughes
Forgatókönyv: Sylvester Stallone, Katrin Benedikt, Dave Callaham, Creighton Rothenberger
Zene: Brian Tyler
Szereplők: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Mel Gibson, Kellan Lutz, Harrison Ford, Antonio Banderas, Terry Crews, Randy Couture, Robert Davi, Milla Jovovich, Kelsey Grammer


Forgatási képek: 39 kép katt ide
Forgatási képek:  62 Kép Katt ide


The Expendables – A feláldozhatók 3. előkészületben lévő amerikai akciófilm, melyet a tervek szerint 2014-ben fognak bemutatni. A film rendezője Patrick Hughes, a forgatókönyvet Katrin Benedikt, Creighton Rothenberger és Sylvester Stallone írta. A film a 2012-ben bemutatott The Expendables – A feláldozhatók 2. folytatása, a The Expendables – A feláldozhatók sorozat harmadik része.

Az előző filmek szereplői közül többen visszatérnek a filmvászonra; Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews és Arnold Schwarzenegger ismét szerepet kap a filmben, új szereplőként pedig csatlakozik hozzájuk Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz és Glen Powell. Bruce Willis (Mr. Church) nem tér vissza ebben a részben, mivel a színész nem tudott megegyezni a készítőkkel a szerepléséért kapott honoráriumát illetően. A korábbi hírekkel ellentétben Nicolas Cage, Jackie Chan, Steven Seagal, Milla Jovovich és Mickey Rourke sem fog szerepelni a készülő filmben.


A Feláldozhatók 3.-ban Barney-nak és társainak egy könyörtelen fegyverkereskedővel, Conrad Stonebanks-szal (Mel Gibson) kell szembenéznie, aki annak idején Barney-val közösen alapította meg a Feláldozhatók csapatát. Conrad elhatározza, hogy leszámol a csapat tagjaival, ezért Barney úgy dönt, hogy új, fiatalabb zsoldosokkal bővíti a Feláldozhatókat.
A film bemutatója 2014. augusztus 15-én lesz az Amerikai Egyesült Államokban.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése