2014. február 4., kedd

A hobbit: Az öt sereg csatája


    Film adatok



    Magyar bemutató: 2014. december
    Amerikai bemutató: 2014. december 17.
    Rendező: Peter Jackson
    Főszereplők: Ian McKellen, Martin Freeman, Cate Blanchett, Lee Pace, Richard Armitage, Orlando Bloom, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood, Andy Serkis, Jed Brophy, Adam Brown, John Callen, Ken Stott, Luke Evans
    Gyártó studió: New Line Cinema, Warner Bros. Pictures
    További részek: A Gyűrűk Ura trilógia és a Hobbit filmek

    Hivatalos oldalak : TheHobbit.com | Facebook | Twitter | Google+


    J.R.R.Tolkien Hobbit-adaptációjának harmadik része…

    A jámbor hobbit, Zsákos Bilbó messzi tájakra jut el a nagy és rettenetes sárkány, Smaug kincsének keresése közben. A regény mindegyik fejezetében Tolkien mitológiájának egyik népe tűnik fel (tündék, orkok, trollok). A regény kicsúcsosodása az Öt Sereg Csatája, amelyben szinte az összes, előző fejezetekből megismert lény feltűnik.
    Mit várhatunk? Elképesztő látványt, gyönyörű tájakat (hiába, Új-Zéland az még mindig Új-Zéland), remekül megkomponált zenéket, jó színészeket és, nos, lassú folyású, unalmas történetvezetést, valamint túlontúl hosszúra nyújtott jeleneteket.

    Bővítve:

    A hobbit: Az öt sereg csatája egy epikus végkifejlethez vezet Zsákos Bilbó, Tölgypajzsos Thorin és a Törpök Társasága számára. Azzal, hogy visszaszerezték otthonukat Smaugtól a sárkánytól, a Társaság akaratán kívül egy szörnyű erőt engedett ki a világba. Smaug dühében tüzet hány Tóváros védtelen férfiaira, nőire és gyerekeire.

    Thorin a visszaszerzett kincs megszállottjává válik, melynek következtében feláldozza a barátságot és a becsületet. Bilbó kétségbeesetten próbálja észhez téríteni a törpöt, ám a hobbit végül egy elkeseredett és veszélyes döntés felé sodródik. De ennél nagyobb fenyegetések is gyülekeznek időközben. Gandalfon kívül senki sem látta előre, hogy a hatalmas Sauron négy légiónyi orkot küldött ki, hogy titokban a Magányos Hegyre támadjanak.

    Ahogy a sötétség kezd elhatalmasodni az egyre csak növő konfliktusokon, a törpöknek, tündéknek és az embereknek dönteniük kell, egyesülnek vagy elpusztulnak. Bilbó Az öt sereg epikus csatája közepén találja magát, ahol a saját és a barátai életéért harcol, miközben Középfölde sorsa is rajta áll vagy bukik."







    Első hivatalos kép 
               A képek teljes méretéhez kattints a képre!







    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése